Prezentarea companiei

De la SC GAZ ex Trade la SC RUSAUTOPRES SRL

Compania SC Gazex Trade SRL a luat fiinta la Oradea în anul 1995. Inceputurile activitatii firmei sunt strans legate de importul si distributia autoutilitarelor Gazelle pe teritoriul Romaniei. De provenienta ruseasca, autoutilitarele Gazelle de 3,5t au devenit in scurt timp o alegere excelenta pentru multe dintre companii. Vara anului 2000 marcheaza inceputul activitatii firmei Gazex Trade SRL de import si distributie a automobilelor LADA.

SC Gazex Trade SRL a fost primul importator care a adus pe piata din Romania noile modele LADA 110, 111, 112 si Niva, cu motoare pe injectie care respectau normele de poluare Euro 3, urmate de Lada Kalina, Chevrolet Niva, Lada Niva 4*4 cu 5 usi, Lada Pickup, Lada Farmer. Pe piata noastra, cel mai de succes model este Niva, autoturismul cu tractiune 4x4. Dezvoltarea nu a incetat nici un moment, s-a realizat o retea puternica atat de dealeri, cat si de unitati service pe tot teritoriul tarii.

La sfarsitul anului 2012 SC Gazex Trade SRL incheie activitatea, dar in tot aceasta perioada firma isi pastreaza continuitatea si stabilitatea prin directorul executiv care de la infiintare si pana in prezent preia activitatiile si obligatiile legate ( prin firmele care au succedat si continuat activitatea) de vanzare a autoturismelor Lada si a pieselor de schimb.

In perioada aniilor 2012-2016 n-au fost modele noi de Lada, deasemenea treceriile de la Euro 3 la Euro 4…..Euro 6 au creat probleme in vanzarea a acestor autoturisme. Dar vanzariile de Lada 4*4, si a pieselor de schimb n-au incetat nici in aceasta perioada.

SC Rusautopres SRL a luat fiinta ca succesor al activitatii firmei SC GAZ ex Trade SRL in cea ce priveste:

  • Comercializarea autoturismelor Lada
  • Asigurarea pieselor de schimb in garantie si postgarantie
  • Asigurarea de service pe tot teritoriul tarii

SC Rusautopres SRL asigura toata gama de autoturisme Lada:

  • Lada 4*4 Classic cu 3 respectiv 5 usi
  • Lada 4*4 Urban cu 3 respectiv 5 usi
  • Lada Vesta, Lada Granta, Lada Kalina

Deasemenea asigura piese de schimb pentru toate modelele de Lada indiferent de anul de fabricatie. Pentru posesorii de Gazelle se asigura piese de schimb atat pentru cele cu motor pe benzina cat si celor diesel. Va dorim drum bun.